A kiválasztott termék kosárba került.

Díjak és elismerések

Talha Çilek elnyerte a "Fiatal Vezetők Díj"-t!

 

A Çilek igazgatósági tagja Talha Çilek elnyerte a "Young Leaders Award" díjat a Retail Sun Awards keretében, amely tagjai számos feltörő márka képviselői, akik Törökországból származnak, figyelembe vették, hogy a Çilek márka Törökországban és külföldön a legmagasabb sikereket érte el és nagyban hozzájárult a kiskereskedelmi világhoz.

 

Európa Ipari Kiválósági Díj

 

Második hely Törökországban díjat kaptuk a "Koch University, a WHU, az INSEAD és más vezető európai üzleti menedzsment iskolák " által szervezett Industrial Excellence Awards versenyen.

 

2015 A formatervezési díj legmagasabb szintje

 

Az İnegöli Bútorgyártó Szövetség (İMOS) birtokán megrendezésre került İnegöli Bútorcsillag Díjátadó ünnepségén a Çilek első díjat nyerte el, mint az első legsikeresebb İnegöli bútorgyártás alapú vállalat.

 

2015 Export díj

 

Az İnegöl Bútorgyártók Szövetsége (İMOS) birtokán tartott İnegöli Bútor Csillag Díjátadó ünnepségén a Çilek, az első legsikeresebb İnegölben alapított cég, titulussal illette.

  Bursa-hoz Hozzáadott Érték Brand

 

A Çilek, Törökország egyik legjelentősebb marketing publikációjaként a „Bursa-hoz Hozzáadott Érték Brand”-et kapta meg, mert ez a város jelentősen hozzájárult, mint márka, mely először hozott létre egy speciális kategóriát a bútor szektorban.

 

Termelékenység Projekt Díj

 

A 2015-ben, a termelékenységi projekt díjat a Tudomány, Ipari és Kereskedelmi Minisztérium ítélte meg. Çilek-et erre a díjra a "Big Corporation Process Development" kategóriában érdemesnek találta, elsőnek a 193 legnagyobb török vállalat közül, a "Gyártási folyamat biztosítása a kanbani rendszerrel" című projektje miatt.

 

2014 Vállalat, amely az ügyfél elégedettség elvét teszi

 

Çilek büszke arra, hogy az első bútorgyártó cég, amely 10 év után elnyerte ezt a díjat. Néhány olyan elv, amelyen által Çilek kiérdemelte ezt a díjat: 5 éves garancia díjmentesen a legális 2 év garancián felül, díjmentes telepítési szolgáltatások, alkatrész utánpótlási garancia 10 évig, speciális és jól képzett személyzettel való munkavégzés és fejlett gyermekbiztonsági előírások bevezetése.

 

Világbank

 

A Világbank, a globális globalizációról szóló banki esettanulmányban a "Globaly Known Brand"-nek (egész világon ismert márka) nevezte a Çilek-et.

 

İSMOB Design Verseny

 

A Çilek első helyen szerepel a gyermekszobai bútorkategóriában az első osztályú koncepcióval a törökországi legnagyobb bútorkiállításon évente megrendezésre kerülő design versenyen belül; ISMOB.

 

A legnépszerűbb márkák Törökországban

 

A Çilek a Capital Magazine szerint a harmadik legnépszerűbb bútorgyártó. "Törökország legkedveltebb cégei" címmel, 2014-ben 15 alkalommal hozták le.

 

Ügyfél-panaszkezelés (Şikayetvar.com) díj

 

A Çilek idén ismét megnyerte a "A Társaság, mely tökéletesen kezeli az ügyfelek panaszait" díjat úgy, hogy, a sikayetvar.com (Törökország első számú ügyfélpanaszos weboldala) ezt a címet újra odaítélte.

 

Innovációs Díj

 

A Çilek az egyetlen olyan márka, amely az InovaLIG keretében az Innovation Life Cycle kategóriában díjazottnak számít. Az első innovációs fejlesztési program Törökországban.

 

İTSO Achievement Award

 

Az İnegöli Ipari és Kereskedelmi Kamara (İTSO) emléktáblával díjazta a Çilek-et, mert bútoraival aktív szerepet játszik İnegöl város népszerűsítése érdekében a világban.

 

A legkedveltebb üzlet

 

A 2004-ben Çilek által vezetett "Burada Bizim Sözümüz Geçecek" reklámkampányt a hurriyet.com.tr által Törökország leglátogatottabb weboldalain végzett felmérésben a legkedveltebb reklámnak választották ki.

 

Super Brand Çilek

 

2005-ben a Çilek Törökország első olyan bútorgyártója lett, aki megkapta a Superbrands International "Superbrands" státuszát.

 

Çilek, az export csillaga

 

A Çilek-et az Isztambuli Exportőrök Szövetségének (İİB) 2006-os évi különdíjban részesítette, mint az év legnagyobb exportőre. Továbbá kijelentette, hogy a Çilek, 2007-ben a legsikeresebb exportőr és a második legeredményesebb exportőr a 2008-2011-es években.

 

Az év kis és közép vállakozója.

 

Çilek megkapta a 2007-es év kis- és középvállalkozója díjat a Think Marketing Awards keretében, amely a törökországi marketinges vásáron legeredményesebbnek bizonyult marketing ötletei által.

 

Törökország legkedveltebb társasága

 

Törökország legkedveltebb társaságainak listáján, a Capital Magazine, 2008-ban első helyre emelte a bútoripari rangsorban.

 

Anatóliai márka, Çilek

 

Az Anatolian Brands versenyen, melyet a Finansbank, a Capital és az Economist vezetett, Çilek első lett a 2009-es évben az ágazatban, mint kereskedelmi nagyvállalat.

 

Ipari Formatervezési Díj

 

2011-ben a Nemzetközi Szabadalmi Szövetség (UPB) által szervezett Szabadalom, Haszonmodell, Ipari Formatervezés és Márka Díjátadás körébe tartozó iparcikk kategóriájában ötödik helyen végzett.

 

Export díj

 

Az Isztambuli Exportőrök Szövetsége bejelentette, hogy a bútoripari exportban a 2012. év második legeredményesebb exportőre lett a Çilek.

 

Az ISMOB legjobb stand díja

 

Az IMOB Isztambuli Bútor Kiállítás keretében szervezett 6. IMOB Design Versenyen, Çilek 2012-ben megkapta az IMOB Legjobb Formatervezési Díját, és a Kara Korsan "Teens Room" kategóriában harmadik lett.

 

A osztályú vámállapot

 

A „Çilek Mobilya A.Ş.” céget, a Vám- és Kereskedelmi Minisztérium 2013. március 7-én plakáttal díjazta azzal azért mert az Uludağ Vám- és Kereskedelmi Igazgatósága az A osztályú jóváhagyott szervezetnek tanúsította, mert a Çilek a vámügyekben egyszerűsített eljárásokat alkalmazott és szorosan követte a legújabb fejleményeket.

 

400 ezer fa projekt

 

A "400 ezer fa", az Erdészeti és Vízügyi Minisztérium által szervezett projekt fő támogatójaként Çilek támogatta a projektet, fiatal fák adományozásával, és kapott elismerést Recep Tayyip Erdoğan miniszterelnök plakettjével.

 

Forgalombiztonsági média-díj

 

A Çilek, mint gyermekek biztonságának prioritásaként kezelő cég, a "Traffic Safety Media Award" címet kapta, mert kiemelte a biztonsági öv a hátsó ülésen történő használatának fontosságát.

 

Alfa Award

 

A Çilek, mint olyan cég, amely a vevői elégedettséget alapelvének tekinti, a bútorszektor első helyére tornázta fel magát, az online panaszkezelési formájával, először Törökországban, elnyerte az ALFA díjat.