A kiválasztott termék kosárba került.

Környezettudatosság

A Çilek, amely a tervek szerint boldoggá teszi a gyermekeket, biztonságosan gyártja termékeit, anélkül, hogy károsítaná a környezetet vagy az emberi egészséget és felelőssé teszi magát a környezet tisztaságának és védelmének érdekében.

A Çilek minden jogi előírást betart a biztonságos gyermekszobák kialakításakor, a termelés minden szakaszában is, ezzel biztonságot nyújtanak az ügyfelek számára a világ minden táján, a környezetvédelmi tudatosságának köszönhetően.

A Çilek termelési üzemei áttértek az ISO 14001 nemzetközi környezetirányítási rendszerbe.

A Török Szabványügyi Intézet rendszerellenőrzést végzett. Ennek kapcsán, a Çilek, mint az ágazat vezetője a menedzsmenttel kapcsolatban, egy speciális rendszert alkalmaz, amely közel 2,5 tonna forgácsot és hulladékot gyűjt össze a napi gyártási tevékenységek során és elküldi az engedélyezett szervezeteknek. Így a Çilek teljesen megakadályozza a termelés által okozott károkat. Ezen kívül a Çilek teljesíti a vegyi anyagok környezetvédelmi és biztonsági feladatait, mint pl. a CED pozíciós papírt, a vészhelyzeti tervet, a szennyvízcsatlakozás minőségellenőrzési engedélyét, a veszélyes hulladék, MSDS (Anyagbiztonsági Adatlapok) ideiglenes tárolási engedélyét.